Assalammualaikum

I am an environmentalist. Graduated from USM, currently a student of UM and a big fan of CATS.

Sunday, October 31, 2010

print-screen ehe..

assalammualaikum salam pemmbuka bicara..

anak dara nie nmpaknya semakin pandai berbicara..
anak sapa la nieyh..haha
oke2 sblom aku meneruskan nan sesi mgembangkan diri meh cek nak ajaq ari nie cam na nak print-screen 
haa..sebenarnya maybe aku y kuno kowt baru taww..haha
owg len dok kalut study kimia organik y buku dia sudah ckup tebal utk menambahkan power kerabunan aku nieyh y smkin lama smkin terserlah kerabunan..
tapi aku dok kalut blajaq cam na nak wat print-screen
wallaweyhh syiokk la plak an blajaq benda baru nie..hihi
(bajet advance la nie an..hampeh ja)
olalalala~
rupa2nya sonang aja nak wat print-screen nie

kalo pakai lappy toshiba cam aku nieyh
hampa tekan ja button

 PRTSC 

then g kat paint tekan edit pastu paste
tehee~ mudah saja kan..
taw x pa..huehue

 fb cek..omeyomey ! ^___^
besaq nya gambaq cek..segak sungguh anak sp nie..HAHA
(prasan gyla la dia nieyhh)
-_____-"

owhh..formspring cek y baru wat..
terhingin nak ada gak..dah owg len ada kita pown nak advance gitu2 jugak
hehe

oke2 nanak smbung study la
sesi mgembangkan diri tertunda d next post 
HAHA
go kakak chumels! chayokk!
 (panggilan manja utk diri sendiri..agagagaga~)
chumels cam taiks ja..
opss..pah nie bley la aksyen kat kwn2 an..
dah reti print-screen katakan..hihi
XD

1 comment:

cik EPAL said...

alololo comel aje =)